PS4: hoe u de PlayStation Store-inhoud kunt downloaden of streamen

Zo ja dat was het niet. Ik heb het over alles te zien dat je op het account hebt gekocht. Net als toen ik in het verleden PS3-aankopen heb moeten overzetten naar PS4, maar ik kan het niet meer herinneren.

Op PS3 was het gewoon in je account tab maar niet op PS4. Ik heb nu onlangs een PS4 Pro Bundel gekocht en Ik probeerde dat ook eerder te vinden vandaag en kon het niet … ik ben ook ge├»nteresseerd in de oplossing hiervoor dus blijf even aangehaakt. Het zit volgens mij bij Notificaties -> Downloads en dan tonen van alles wat je hebt gedownload, maar alleen PS4-artikelen.

Voor PS3 / PS4 cross-buy games, als ze niet in uw bibliotheek zijn, moet u ze ophalen uit de Playstation Store. Het is gewoon een kwestie van te herinneren wat de spellen waren. Het is een tijdje geleden, aangezien ik een PS3 bezat, zo probeerde ik me te herinneren wat elk spel was dat ik ooit heb gekocht, maar dat zal vrijwel onmogelijk zijn.

Notificaties -> Downloads tonen alles wat je hebt gedownload, maar alleen PS4-artikelen. Voor PS3 / PS4 cross-buy games, als ze niet in uw bibliotheek zijn, moet u ze ophalen uit de winkel.

Het is gewoon een kwestie van te herinneren wat de spellen waren. Het is een tijdje geleden, aangezien ik een PS3 bezat, zo probeerde te herinneren dat elk spel dat ik kocht, onmogelijk zal zijn.

 

Er zijn maar zoveel ps3 / ps4 cross-buy games. Als het in de ps4 winkel is, heb je geen moeite om het te vinden. Als hij er niet is, dan kan je het toch niet downloaden. Je realiseert dat wanneer je op ps4 je alleen ps4 psn games kunt kopen ps3 games komen niet over, zodat je ze ook niet kunt downloaden,

De Playstation Store winkel op ps4 is voor ps4 en het is een heel andere winkel voor ps3, dus het zal niet op de Downloadlijst staan. De downloadlijst voor ps4 bedoel ik dan mee dat dat is de bibliotheek. Er zijn maar 3 cross-spellen die ik me kan herinneren, de rest is alleen op PS3.

 

 

Ik veronderstel dat het er niet is. Misschien moeten we PS+ kopen. Ik heb PSN+ en kan mijn ps3 aankopen ook niet vinden. Hopelijk is het iets dat ze later zullen toevoegen.

Ja, ik weet hoe het zit, maar er zijn veel spellen die alleen maar op de PS4 werken. Een andere reden is dat ik een Vita gekocht heb en veel van de PS3-games werken erop. Ik moet elke game op de winkel controleren om te zien of ik het heb gekocht, omdat het me alleen vertelt of er geen prijs is.

Er moet nog een lijst zijn om de games te downloaden die beschikbaar zijn op PS4. Het is toch hetzelfde account!

vorige ps4 downloads

 

Games: Installeren, downloaden en updaten

Hoe krijg je PlayStation Store aankopen op je PS4. Hoe kunt u downloaden van de PS4-bibliotheek:

  • Selecteer uw lokale gebruikersaccount en ga naar de Bibliotheek
  • Selecteer het spel of add-on dat u wilt downloaden (add-ons zijn in een ‘folder’ met de hoofdtitel).
  • Selecteer ‘Download’ op het inhoud scherm.

U kunt de voortgang van uw downloads controleren in Notificaties> Downloads

Speel als u downloaden is beschikbaar op geselecteerde spellen. Dit betekent dat u kunt kiezen welk deel van het spel u eerst wilt downloaden en begin al met spelen voordat de download is voltooid. Dat is zeker een goede toevoeging.

Remote downloaden naar PS4

Wanneer u een spel aanschaft, kunt u de download naar uw PS4 vanaf een webbrowser starten als uw PS4 Automatische Update heeft ingeschakeld.

Op de pagina ‘Dank u’ of uw downloadlijst op PlayStation Store selecteert u ‘Downloaden naar uw PS4’ naast de titel die u wilt downloaden.
Als Play als u Download beschikbaar is, selecteer welk deel van het spel u eerst wilt afspelen.
Uw spel begint automatisch te downloaden. Als de automatische update niet is ingeschakeld, begint het te downloaden als u de PS4 vervolgens weer inschakelt.

ps4 is de toekomst

Waar vindt u uw PlayStation Store aankopen

Uw meest laatst gedownloade volledige games worden toegevoegd aan de content launcher. Als uw aankoop niet zichtbaar is op de content launcher, kunt u deze vinden in uw [Bibliotheek]. Uw bibliotheek is ingericht met alle inhoud die samen is gegroepeerd, dus als u DLC hebt gekocht, ga naar de hoofdtitel om het te vinden.

Video’s kunnen alleen worden gestreamd naar uw PlayStation 4; Ze kunnen niet worden gedownload. U vindt video’s gekocht of gehuurd via PlayStation Store in [PlayStation Video]. Klik hier voor volledige details.